Перейти до основного вмісту

Ф-підтримка 2.0. Донеччина

-

Разова допомога

Місто

Донецька область

Опис акції

Вони чекають найбільше.
Велика війна триває… і ще так багато тваринок лишається там, неподалік лінії зіткнення. Не всіх є змога евакуювати, проте їм усім можна передати допомогу у вигляді корму, ліків, нових будок. Усе це може бути завдяки навіть невеличкому донату кожного з вас.

З цією метою з 30 квітня Фоксі разом із благодійним фондом Happy Paw запустила нову благодійну місію, уже знайому всім як "Ф-підтримка".

Цьогоріч наша увага буде зосереджена на зборі коштів для притулків на прифронтовій лінії, де живуть незламні пухнасті мешканці.

Щокварталу буде обрано один з регіонів для акумуляції коштів для допомоги, а кожного місяця – один притулок, чиї потреби ми будемо закривати.

Збір стартує із допомоги тваринкам Донецького регіону, а саме притулкам у Слов’янську, Добропіллі та Мирнограді.

Під їхньою опікою перебуває більш ніж 730 котів і собак і, на жаль, ця цифра щоденно збільшується. Кожному з них критично необхідна наша з вами підтримка, адже щодня ситуація у регіоні змінюється.

Нехай кожен хвостик отримає свою крихту турботи, а кожна незламна лапка відчує долоню Ф-підтримки!


Благодійний захід  “Ф-підтримка незламних тваринок”  діє з 30  квітня 2024 р. по 31 березня 2025 р. Організатором заходу  та збору коштів є БО "БФ "Щаслива лапа" (код ЄДРПОУ 38266276, місцезнаходження: 02081, м. Київ, вул. Урлівська, буд. 23, кв. 43). Кошти для підтримки безпритульних тварин приймаються на рахунок отримувача БО "БФ"Щаслива лапа». Метою збору коштів є допомога тваринам у притулках поблизу зони активних бойових дій.  ТОВ “ФТД-РИТЕЙЛ” здійснює інформаційну підтримку заходу та не приймає кошти від третіх осіб та учасників заходу для їх подальшого перерахування на рахунок Благодійного Фонду.  

Статус

Необхідна сума 250000 грн
Зібрано 40228.62 грн

Звітність

Благодійники